Izdvojeni izbornik
Projekti
Kontakt

Pišite nam na adresu:

info@rc-zagreb-medvedgrad.hr

The Esplanade
Mihanovićeva 1
10000 Zagreb

Proslava desetogodišnjice Chartera
23.03.2018.

RC Zagreb Medvedgrad proslavio je desetogodišnjicu Chartera u krugu dragih prijatelja i preko stotinu uzvanika na gala večeri koja je održana 1. ožujka u hotelu Esplanade.

Okupljenima su se obratili Duško Čorak, kum kluba, Nenad Debrecin, prvi predsjednik kluba, koji je govorio o aktivnostima kluba u razmjeni mladih, Dubravko Kušeta, ovogodišnji guverner Rotary distrikta 1913 i Nikša Luetić sadašnji predsjednik kluba koji se prisjetio mnogih uspješnih projekata kluba. Prijatelj Nikša je tako istaknuo niz projekata iz područja zaštita voda: od obnove Kraljičina zdenca i osiguranje zdravstveno-ispravne vode za naselje Stari Golubovec, do već šestog kalendara koji je namijenjen prikupljanju sredstava za najnoviji projekt kluba, a to je osiguranje zdravstveno-ispravne vode u naselju Završje-Loborsko.

U programu nastupili su flautistica Ana Votoupal kojoj je naš klub pomogao tijekom školovanja u Parizu, te su glumci iz Gavelle Tara Rosandić i Andrej Dojkić izvelio dio predstave 'Srce veće od ruku'. Prikupljena sredstva namijenjena su kupnji tableta s pripadajućim aplikacijama za štićenike Centra za autizam u Dubravi.